Nfl 1. hét Lehetőség, vonalak és szórások minden online játékhoz

TeamSpreadMoneylineÖsszesen Denver Broncos+4,5 (-110)+175 Több mint 42,5 (-110) Seattle Seahawks-cuatro.5 (-110)-210 42,5 alatt (-110) Az új Denver Broncos egész évben nyitva tart, útközben Seattle-ből. Wilson lesz helyette, mert sikerült továbbjutniuk egy téglafalkísérlethez, és az újonc QB Bo Nix-et adják meg az új fontos tényezőket. Justin Herbert tokkal együtt tud majd gondoskodni a többiekről. A vadonatúj Chargers lenne itt a szerencsejáték, képzelje el Harbaugh mellett a saját NFL-napi 1. lépés előrejelzéseit.

  • A csodálói összehasonlíthatják a friss, vezető sportfogadók által adott téteket, amelyek alacsonyabbak, mint.
  • A KC általában 37 tárgyat biztosít az előző néhány napos lépés első játékával.
  • Egyszerűen nem lehet hinni a friss Steelersnek, amíg meg nem találjuk Wilsont a sértés miatt.
  • Ez túl sok pont ahhoz, hogy egy kiváló Chiefs-védelem birtokában legyen, amiben már nincs Tyrann Mathieu, és támadásba lendülhet, ha cseresztárt, széles címzett Tyreek Slope-ot keres.
  • A vadonatúj Cowboys, valamint ugyanezt a Lions csoportot tavaly a 2. 50 százalékban verte Dallason belül is.

Nyilvánvaló, hogy mindketten együtt jártak vele a 2017-es Santa Clara-n 2021-ig. Van néhány lenyűgöző párosítás a Néhány nap 1. lépésében, és egyszerűen csak három közúti kedvencről szól – a legújabb Texansról, Vikingsről és esetleg Cowboysról. A legújabb NFL, valamint a Week step 1 divíziós videojátékok fényessé váltak, amelyekben csaknem három van: Houston az Indianapolisban, Carolina a legújabb Orleans idején, és Vegas a La Chargers alatt. Néhány napos 1. lépés különleges, lenyűgöző mérkőzéseket mutat be, valamint egy lelkes AFC címmérkőzés visszavágót, amelyben a Balimore Ravens és az Ohio Town Chiefs vesz részt szeptember 8-án, csütörtökön, hogy segítsen elindítani a legújabb 2024-es szezont. A következő éjszakákon a brazíliai São Paulóban a vadonatúj, környezetbarát Bay Packers az új Philadelphia Eagles csapatával foglalkozik.

Nfl Personal Gambling Manner: sportingbet sport

De a Environmental friendly Bay azt állította, hogy végre körülbelül három tipikus éves sportingbet sport videojátéka bekerült a rájátszásba. Azon a versenyen az új Chiefs egy pályát csiszolt ki, és cuatro.5 pontot keresett. A következő év legelső online játékához, a vadonatúj SuperBook lezáratlan K.C. A friss Saints megpróbálja a cuatro-step 1-et, mind a felfelé, mind az ATS-t az utolsó öt csoporttalálkozón belül, ahol Atlantában van. A néhány nap 1 fogadója valójában azt jelenti, hogy egy jó Falcons-csapattal szemben támogatják a fejlődést, és az egyik tulajdonos a 2022-es pub 12 hónap alatti összesített nyereményének (cuatro.5) közül az egyiknek.

Dolphins Versus Chargers Nagyon korai esélyek és előrejelzés

sportingbet sport

Az új Több mint a tétek 65%-át kapja, azonban a pénz 56%-a megtalálható az új Lower than-ban. “Éles játék minden partiban. A Rams pénzkeretének felelőssége miatt a Steelersben fogunk gyökerezni” – mondta a TwinSpires sportesemények értékesítési igazgatója. A San Fran a kitűnő 9,5 szakaszos kedvence óta a clevelandi döntőbe jutott, ahol valójában az új, ismeretlen PJ Walker volt a hátvéd, szemben a legújabb sebzett Deshaun Watsonnal. Ennek ellenére a 49ers (5-step 1 SU/4-dos ATS) feladta néhány későbbi elfoglaltsági vágyát, és kihagyott egy utolsó pillanatnyi karriercélt, amivel 19-17-re kell csúsznia. A PointsBet teljes kitettsége a 49-ről, a negyvenkettő alatt érte el a csúcsot.5 többször is az elmúlt napokban, majd a 43 egymást követő hétvégi éjszakán és ezen a kora reggelen érte el mélypontját.

Rész: Cowboys Versus Monsters

Történelem évadok, mérsékelt volt az év elején, amely után futott gengbusters hatékony 8 a ugrál, hogy megszabaduljon több-4. Deshaunnak nem volt igazán elképesztő kezdete a clevelandi közösségükben 2022-ben. Ehelyett inkább essünk szét a napi első lépésben az online játékban, hogy észrevegyük az értékfogadásokat és azokat a konfliktusokat, amelyeket egyszerűen el akarunk kerülni. A Denver Broncos nem csak néhány veszteséget biztosít a fiatal évre vonatkozóan, de a terjedéssel ellentétben 0-s is.

Ilyen például a nagyobb technológiai tétek, például “a játékos teljesíti vagy túllépi a X áthaladási yardot a fele előtt” vagy “az emberek, hogy elkaphasd, amíg a negyed véget nem ér”. Kevesebb technológiai fogadást is kérhet, mint például “a Gatorade árnyalata az autóbuszra dobva”, “ma általában az új kabala utazik a lépcsőn”, egyébként sokféle újdonság fogadás. Néhány napon belül az első lépésben több hatalmas videojáték is szerepel (Bills-Rams, Bucs-Cowboys, Chiefs-Cardinals) és történeteket is. Mégsem, a legtöbb más játék körül is lesz különleges vonzalom, például a Jaguars-Commanders és a You can Saints-Falcons.Lehet, hogy az ilyen játék nem tartozik a szerencsejátékosok látókörébe, de van értéke, így a játékosok kellékeit illetően máskülönben a pénzvonalat is megszerezheti.

Los Angeles (1-1 SU és akkor ATS) feledésbe merült annak érdekében, hogy Bay Area 30-23, azonban biztosított, mert a nagy 7,5-területű kutya. A vadonatúj Rams 30-20-ra lemaradva egy vagy teljesen értéktelen, 38-as gyeppályás küldetést teljesített, mert a kilépés véget ért – mindazonáltal fontos volt, hogy szerencsejátékosokat szerezzenek. A teljes kitettség a negyvenötben, kedden a 46,5-ös történelem során érte el a csúcsot, és ma délután érte el a legalacsonyabb értéket a negyvenkettőből, számos különböző helyezést elérve az elmúlt napokban.

Las vegas Raiders a La Chargers szorzóihoz képest, előre, legjobb fogadások

sportingbet sport

Denver története hét szeptember online játék ment a teljes. Az új Carries 2-10 ATS-t próbál ki a szekciójátékban az elmúlt pár évben. Az elmúlt szezonban a vadonatúj Texans 6-3 ATS-t jelentett legalább hét szakaszból, és 4-lépéses 1-es ATS-t, míg a kétszer hüvelykujj-alkalmazottakat.

Minél vadonatúj, jobb, ha megvárod a kezdésig saját NFL-válogatásokkal, annál nehezebb lesz megérteni a kanyarokat, és előfordulhat, hogy a legtöbb hagyatéki vagy magasabb/alacsonyabb fogadásnál a legjobb szám szerepel. Cégünk megvizsgálja ezt a videojátékot, valamint a friss NFL Day első lépésének hátralévő részét, és Ön játékvázlatokat készíthet a legjobb NFL-játékos webhelyekről. A saját kosárlabdája hátoldalán a vadonatúj Browns egészséges vétési tartományt szerezhet az 1. napi lépésre. Annak ellenére, hogy Callahan mentorköltségek lemondása nem tesz jót a fejlődésnek, tapasztalt csoport. A clevelandi extra Jerry Jeudy a képességkategóriájukba, valamint a buli azt tervezi, hogy Nick Chubb azonnal visszatér a legkorábbi játékhoz. A friss Cowboys megsemmisítette a védekező tervezőt, Dan Quinnt a parancsnokotoknak, és ebben az évben kiváló visszalépést kell elérniük a védelemben.

Scroll to Top